Кметът Генчев поздрави футболистите на Академик за класирането им за финала за Купата на Аматьорската футболна лига. Това съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.

До
ОФК Академик – Свищов
Уважаемо Ръководство на ОФК Академик – Свищов,
Скъпи футболисти и треньори,
Позволете ми да Ви поздравя с класирането на ОФК Академик – Свищов за финала на Купа на Аматьорската футболна лига 2023/24!
Отличното ви представяне в проведения на 8 май в град Стара Загора полуфинал, доказа, че упоритият труд, любовта към футбола и силният стремеж за победа винаги водят до желаните резултати. Успехът, с който ни зарадвахте е следствие от трудолюбието и професионализма на състезатели, треньори и ръководители. Това е доказателство, че когато гледаме в една посока можем да стигнем по-далеко и когато сме обединени сме по-силни.
Убеден съм в бъдещите спортни успехи на Академик – Свищов и ви пожелавам здраве и на добър час!
С уважение,
Генчо Генчев,
Кмет на община Свищов
09.05.2024 г.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.