Третият мандат на Генчо Генчев като кмет – въпросът е дали ще се случи на 29 октомври или на балотаж!

Отговорът на въпроса става ясен след като и СДС – Свищов подкрепя кметът Генчев за трети мандат. Официална позиция на сините, които управляваха града на Щастливеца преди кмета Кузнецов и след него 16 години от 1999 до 2015 година – НЯМА!

Неофициално лица от синьото лъвче край Дунав заявиха: Водихме разговори с всички, но за съжаление няма отбор за промяна…

Към момента кандидат за кмет е Генчо Генчев. Неофициално Стефан Проданов от ПП без ясно подкрепа от ДБ-Свищов и Емилия Цветанова от ИТН. Преди ден стана ясно, че и БСП – Свищов ще опита да счупи СГЛОБКАТА, която се появи 2015 година и с нейна помощ. Но за 30 дни е много интересно как някой ще пречупи 8 години управление…

Явно резултатът ще е ясен най-рано на 29 октомври или на балотаж, когато и да е…

Актуално Свищов с въпрос за размисъл: Кметът Генчев спечели 2015 с обещание за промяна и разваляне модела на управление на кмета Благов. Случи ли се – отговорът е на свищовлии и жители на общината. Последните осем години имаше ли реална Упозиция на кмета Генчев – освен повтаряне на едно и също, което Актуално Свищов попита още през 2018, 2019, 2020 и 2021 година, когато стъпихме на информационния пазар?

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.