Кметът Генчев получи приза „Огромен принос към Академик“. Това стана тази вечер на церемония за приключване на сезона на клуба и ДЮШ Академик.

Това е първият кмет в България, който получава подобно отличие, коментира Радостин Александров – старши треньор на „студентите“ и директор на Школата на клуба. Отличието се дава за съпричастността на градоначалника за развитието и популяризирането на най-масовия спорт. От своя страна той заяви, че Общината ще продължи да полага усилия за развитието на спорта и благодари на съпричастността на хората, които дават лични средства и усилия за развитието на отбора, който е емблема на Свищов.

На церемонията организирана за първи път в историята на Академик присъстваха футболистите от основния отбор, деца трениращи в Школата, родители и приятели на клуба. Кметът Генчев връчи приза „Голмайстор“ на Кристиян Иванов. Калоян Митев получи приза „Играч на сезона“, определен от феновете на клуба в анкетата на Актуално Свищов. Антония Недкова, Анелия Ангелова и Венцислав Великов – родители на деца от ДЮШ Академик също получиха отличие.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.