Кметът на Кричим Атанас Калчев и шофьорът му оцеляха като по чудо в зверска катастрофа. Служебният автомобил, в който са пътували, е смачкан от двете страни от два товарни камиона, съобщава bTV, пише Дир.бг.

Калчев разказва, че инцидентът е станал в следобедните часове. Двамата са пътували от Пловдив за Кричим. Имало е задръстване. Внезапно били блъснати отзад от камион.

При удара кметската кола се забила в друг тежкотоварен автомобил, който се е движел пред тях. Колата е смачкана като с преса, а двамата с шофьора са се измъкнали невредими.

„Благодаря на Господ Бог и на Божията майка, че ме запазиха жив и здрав от тежкото пътно транспортно произшествие, в което попаднахме днес с шофьора ми“, написа кметът Атанас Калчев в социалните мрежи.

„В празничните дни преди Възкресение се случват чудеса и днес за мен беше такова. По Божието благоволение явно още сме нужни на този свят, щом ни опази невредими! Благодаря на всички приятели, близки и познати от близо и далеч, които са разбрали за тежката катастрофа и ми се обадиха за съчувствие и подкрепа“, добави Калчев.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.