Героите от доброволчески клуб „Ангелски сърца“ при Средно Училище Николай Катранов обявиха поредната мисия на клуба, под надслов „За цветята с любов“. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

От днес до края на седмицата всеки ученик, учител, родител или приятел на училището може да донесе саксийно цвете за украса в класните стаи, коридорите и пространствата за отдих в училище.

Идеята е да се създаде една цветна и красива визия в училище, за да работим, учим и творим в позитивна и уютна учебна среда, коментира идеята на младите добротворци Борисова.

“Чрез мисията доброволците искат да насърчат и вдъхновят младите хора да обичат красотата в природата и да се грижат за нея, да бъдат отговорни и екологично ангажирани личности”, допълни Христина Борисова.

Всеки, който желае да се включи в инициативата, може да се обръща към координаторите на мисията: учителите в групите за ЦДО в 5 – 7 клас.

 

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.