Общините без корупция и добри проекти ще направят индустриални паркове. Това заяви в Свищов Кирил Петков в отговор на въпрос: Как виждате бъдещето на един индустриален парк в Свищов?

Той припомни, че по времето, когато е бил служебен министър е внесъл 400 милиона в Европейската инвестиционна банка. „Защото като дойде новата власт и почука някой на вратата на министъра и му каже – дай пари за моя проект, защото сме от една партия – това да не може да се случи”, коментира един от лидерите на Промяната продължава. „Сега всяка една община, включително и община Свищов може да подаде проект пред Европейската инвестиционна банка, защото това са наши 400 милиона и там ще се оценят възможностите и осигурява финансиране. Тук е важно мястото на общините – тези от тях, които имат нулева корупция, нулева толерантност към нея и гарантират правата на инвеститорите, за да не се страхуват, че за всяко разрешение ще трябва да минават през някой и да плащат – там ще се случат нещата”, заяви Кирил Петков.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.