Каузата, която стартира преди месец – „Един за всички, всички за Академик” набира нови последователи. Това коментира за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на Клуба.
„Академик“ изказва своите големи благодарности на Цецо Миланов, който чрез своя магазин T & M Market (село Козловец) дари 138 стека вода за нуждите на клуба, сподели президентът на „студентите”.
Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като минавайки през село Козловец спрем и си купим нещо от магазина, призова Перушанов.
Т & М Market е винаги добре зареден супермаркет, на центъра на сeло Козловец, предлагащ богат асортименти от хранителни и нехранителни стоки.
„Добре дошли в семейството на „Академик“, приятели от T & M Market”, коментира още Перушанов.
Каузата „Един за всички, всички за Академик, е дългосрочен проект на клуба, с който се цели развитието на детския футбол и превръщането на ДЮШ Академик във водеща в региона.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.