С пореден силен мач и разгромяваща победа над гостуващия Левски 2007 завърши сезонът Академик пред родна публика.

Още от първите минути на срещата се видя, че свищовските „студенти“ ще доминират през двубоя, като в днешния мач инициативата бе изцяло притежание на домакините.
Димитър Николов, Кристиян Иванов и Калоян Митев решиха всичко в двубоя още до почивката с три красиви безответни гола.

Калоян Митев добави още един през втората част за 4:0 и имаше възможност на два пъти да запише хеттрик в срещата, но малшанс му попречи. Треньорът Радостин Александров пусна четирима от юношите на клуба в игра, а в заключителните минути гостите отбелязаха почетно попадение.

Дъждът в днешния ден попречи да се изпълни предвидената програма за забавлeние на зрителите и по повод изпращането на футболистите. Но въпреки това всички престрашили се да дойдат на градския стадион станаха свидетели на красива и динамична игра и още по-красиви попадения.

В последния кръг, играчите на Академик гостуват на изпадналия днес, отбор на Локомотив (Дряново).

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.