Катедра „Финанси и кредит“ при Академията, Фондация „Проф. д-р Минко Русенов“ и специалност „Финанси“ обявиха конкурс за ученическо есе, съобщиха от катедрата. Проявата е в рамките на 70-годишнината от основаването на катедрата при свищовската Алма матер. Националното състезание е поднадслов „Банкиране 2022“.
Състезанието се провежда под формата на оn-line конкурс за ученическо ЕСЕ на тема: Дигитално банкиране – новият начин да управляваме парите /си/. Конкурсът е за зрелостници от средните училища в страната и чужбина. Желаещите да участват следва да подготвят и изпратят своето авторско есе като Word-файл в срок до 31 януари 2022 г. (понеделник) по електронен път на адрес: department.fk@uni-svishtov.bg. Призовите места, заедно с авторските разработки, ще бъдат публично обявени на 7 Февруари 2022 г. на сайта на катедра „Финанси и кредит“.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.