„Осъм-1946“ (Деляновци) – „Комита“ (Алеково) 2:1
„Осъм-1946“ спечели с 2:1 срещата от 22-рия кръг на Областна група „Север” срещу „Комита“ (Алеково) и попречи на съперника си да изпревари „Удар“ (Бяла черква) в битката за второто място в крайното класиране, пише вестник „Борба“. Гостите започнаха по-добре мача на стадиона в Козар Белене и в 12-ата минута дръпнаха в резултата с попадение на Емил Методиев. Последваха още три пропуска пред вратата на Александър Атанасов, който като цяло бе на много добро ниво и се справи със задачата си. Неговите намеси вдъхнаха увереност на съотборниците му и Валентин Манев възстанови равенството. В края на полувремето и на почивката в състава на „Комита“ настъпиха принудителни промени заради травми на титулярите Петър Найденов и Мирослав Петков.
Вторите 45 минути преминаха двуостро с пропуски пред вратите на съперниците. В 83-тата минута Йордан Йорданов догони наглед „обречена“ топка и от малък ъгъл я промуши в мрежата на тима от Алеково за 2:1.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.