17 медала и златна купа спечелиха каратистите от града на Щастливеца на Турнира „Купата на цар Калоян“, съобщи Академик Свищов.
Турнирът се проведе през почивните дни и в него успешно участваха състезателите от Годжо карате клуб „Алеко“, ръководени от сенсей Марин Маринов и сенпай Верони Маринов. Свищовлии се възползваха максимално от възможността да сверят часовника си на състезание броени дни преди националното първенство по карате.
Представянето на свищовските каратисти бе блестящо. Сенпай Маринов, който е техен състезател откри няколко ключови грешки, които в оставащото време до 9 април ще бъдат коригирани. „Идеята на тези контролни турнири не е толкова печеленето на медали, възможността да се открият грешки, които не се откриват в нормална тренировка и да се отработят“, коментира Верони Маринов, допълвайки, че неговите състезатели са били изключително единни и са се подкрепяли в схватките си.
Медалисти:
Злато:
1. Люси Дей;
2. Рая Йорданова;
3. Преслава Петкова;
4. Сиана Боболова.
Сребро в дисциплината „македава“:
1. Самуил Цветанов.
Бронз:
1. Александър Георгиев (два медала);
2. Никол Маринова;
3. Мартин Христов;
4. Валентин Горанов;
5. Иво Блажев;
6. Огнян Георгиев;
7. Габриел Петков;
8. Емил Павлов;
9. Боян Маринов;
10. Йоана Йорданова;
11. Рая Йорданова.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.