Празничен турнир по футбол се проведе в Ценово, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. На терена излязоха четири отбора, които се срещнаха по системата „всеки срещу всеки“. От години турнирът се провежда под патронажа на кмета на община Ценово д-р Петър Петров. Два от съставите бяха представители на Ценово, а с по един отбор се явиха Караманово и Долна Студена.
В крайното класиране до първо място с най-много точки достигнаха футболистите на „Белия балет“ от Караманово. Съставът на „Янтра“ – Ценово се изкачи до второ място и се окичи със сребърните отличия. Футболистите на „Янтра“ – Долна Студена застанаха на трето място на почетната стълбица.
Николай Миленов от Ценово бе определен като най-перспективен футболист. Призът за най-добър голмайстор бе присъден на Дилян Деянов от Караманов, който успя да реализира десет точни попадения. Стефан Петков от Караманово бе отличен като най-добър вратар.
Наградите на победителите бяха връчени от председателя на Общинския съвет Георги Георгиев.
„Турнирът е традиционен и се провежда повече от две десетилетия. Той е едно от събитията в общинския спортен календар. Спортната проява около празничните дни е съпроводена с много положителни емоции и приятни изживявания и настроение. Събират се и много зрители, които аплодират своите привърженици. Независимо от празничното настроение проявата премина изключително спортменски и футболистите се раздаваха на терена“, коментира Данчо Монков, специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.