Вълнуващ първи училищен турнир на плейстейшън за играта FC 24 взриви кабинета по ИТ в СУ „Цветан Радославов“, съобщиха от училището.

Надпреварата бе подгрята със специални видеобръщения от капитана на шампиона Лудогорец Оливие Вердон и бившия на ЦСКА – Борис Галчев.

Идеята и организацията на събитието са плод на труда и въображението на ръководителите на Клуб за занимания по интереси CR Challengers – Ивайло Петков и Виктор Дамянов.

Подготовката за турнира започна разгорещено, с много емоции и включваше реклами в TikToк и канала на училището.

Жребиите за различните фази пък бяха теглени по иновативни методики и с помощта на изкуствен интелект.

Срещите се излъчваха на живо в Youtube канала на СУ „Цветан Радославов“. Турнирът привлече доста вниманието на младите, а за участие се записаха ученици от 5-и до 12-и клас.

Освен с подкрепа от страна на капитана си от ПФК Лудогорец предоставиха календар и оригинална топка от участието на отбора в Лигата на конференциите с автографи на всички играчи като част от наградния фонд.

Наградата за най-красив гол на турнира бе връчена на Габриел Фараг от 7 „б“ клас.

Бяха раздадени и почетни грамоти за добро представяне.

Първият училищен турнир по FC 24 е само началото. Подобни събития ще се превърнат в традиция и ще станат важен елемент от училищния календар. Те не само ще продължат да събират ученици, но също така ще им предоставят възможност да развиват своите умения, докато се забавляват, убедени са организаторите.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.