Кампанията „Един за всички, всички за Академик“ привлече нов приятел. Инициативата се роди през август с идеята за нова съблекалня при спортното игрище „Академик Спорт“ и за развитието и превръщането на ДЮШ Академик във водеща в региона, припомни за Актуално Свищов президентът на клуба Емил Перушанов.
„Академик изказва своите благодарности към Магазин Марико за дарените компютърни аксесоари за нуждите на треньорите в клуба“, коментира Перушанов.
Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като се спрем и си купим нещо от магазина магазин „Марико“, който предлага богат асортимент от битова техника, компютри, аксесоари и домашни потреби.
В съседство е и плодово-зеленчукова борса „Марико“, където винаги може да намерите свежи и органични плодове и зеленчуци
Добре дошли в семейството на „Академик“, приятели от магазин Марико

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.