Футболистът Калоян Митев, определен от читателите за „Играч на сезона“ от читателите на Актуално Свищов.

– В началото представи се.
– Казвам се Калоян Митев, от Белене на 20 години. През 2017 година бях играч на Литекс (Ловеч), след това играх 5 години в Етър и от началото на втория полусезон съм в Свищов.

– Какво е за теб избора на феновете за футболист на сезона?
– Изключително съм радостен в това, че съм играч на сезона за Академик, но за мен наградата не е индивидуална, защото без моите колеги нямаше, да имам нищо от това! Давам всичко от себе си за да съм в помощ на клуба. Опитвам се да радвам всеки един дошъл, да ни подкрепи, защото за нас публиката е нещо специално.

– Личната ти равносметка за отминалия сезон?
– Отминалия сезон започна видимо с проблеми и всички виждаме, че след треньорската рокада нещата тръгнаха в положителна посока. Мисля, че развалихме плановете на много от отборите и показахме, че може да играем футбол и да се противопоставим на всеки един в групата . Имаме добри резултати с много вкарани и малко допуснати голове.

– Впечатленията ти от отбора и от Свищов?
– Впечатленията са ми, че отборът има много потенциал. Млади играчи сме, освен капитана Иван Ганев, който допринася изключително много със своята игра и опит. Има много играчи, които може да играят на по горно ниво и това не е максимума за всеки един от нас. Колектива е изключително добър и се радвам за това.

– Какви са ти плановете свързани с футбола?
– Плановете свързани с футбола е да се развивам доколкото е възможно. Мисля, че има още какво да покажа, но знам че без хората на терена и извън него и тяхната помощ, играчи и треньора, няма да успея да се справя! Надявам се да извлека максимума който може да ми даде Академик и в същото време да дам двойно на това до сега! Мисля, че ни очакват много хубави моменти както нас така и нашите привърженици!
Александър ШАБОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.