Лицето, което задължително всеки един от нас вижда сутрин – Йосиф Павлов Паригвоздев, разказват от СУ “Николай Катранов”.

Той е нашият охранител и портиер.

Идва от малко селце, близо до град Свищов. Работи още откакто е завършил училище. Трудолюбив човек. От 8 години всеки ден посреща и изпраща всички в училище с усмивка. С голямо чувство за хумор, ,,Свищовският Ален Делон‘‘, както той с усмивка се нарича, винаги оправя настроението на всички. Баща на две прекрасни дъщери и дядо на 4 внука. Откакто се помни, винаги се е трудил, но най-много му харесва в училище. Обича да работи с хора и с деца. Жена му е скромна и работи също с деца – в детска градина. На въпроса, какво винаги е искал, отговаря:
– Какво може да иска човек, освен здраве и любов…

Всички ученици са му приятели и всички се обръщат към него с ,,бате Йоско‘‘, защото няма по-хубаво от това да те посрещат и изпращат с усмивка.

Пожелаваме на всички, да имате поне един такъв човек, който да ви зарежда с оптимизъм всеки ден!

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.