Изгрев-93 (Царевец) запазва състава за следващия сезон в Елитната областна футболна група и ще се опита до го подсили, информира пред Борба старши треньорът Велизар Генчев. Той иска да привлече бранител, външен и вътрешен халфове, за да надгради отбора и да засили вътрешната конкуренция. Отборът от свищовското село завърши последното първенство на втора позиция в крайното класиране, като в 18 мача записа 12 победи, две ремита и четири загуби.

През новия сезон Изгрев-93 ще се опита да измести от върха лидера Лозен 1924 (Сухиндол). Контролните мачове ще започнат на 20 август с домакинство на Стрела (Ореш). Седмица по-късно е предвиден двубой с първенеца на Областна група Север – Удар (Бяла черква), а на 3 и 9 септември с ФК Недан (Недан).

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.