Нов Управителен съвет избира Общото събрание на „Сдружение с нестопанска цел „Общински футболен клуб Академик Свищов”. Това става ясно от публикация на официалната страница на Клуба в социалната мрежа, видя Актуално Свищов. Самата покана пък е публикувана в областния ежедневник „Янтра Днес“.
Общото събрание е насрочено на 26 септември от 17 часа в зала 1 на Общината.
Дневният ред включва общо седем точки.
Четвърта е: Приемане на решение за освобождаване от отговорност на всички членове на Управителния съвет на Сдружението. Следва – Определяне броя на членовете на Управителния съвет и Избор на нов Управителен съвет.
Пред Актуално Свищов Христо Цветанов, председател на УС на ОФК Академик лаконично коментира, че няма да приеме, да остане на поста. Той допълни, че се надява това да направят колегите му от настоящия УС на Клуба. Цветанов бе категоричен, че ще продължи да работи за развитието на детския футбол в Свищов и региона, както и досега.
Настоящото ръководство бе избрано през януари 2020 година. Основна цел, която си постави тогава то, бе развитието на Детско-юношеската школа и превръщането на Школата във водеща в региона.


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.