Мисията на ИТН бе не просто изчегъртването на модела “Борисов – Пеевски (Доган)”. Те трябваше да бъдат спойката на едно реформаторско мнозинство, което да превърне България в нормална европейска страна, бързо приближаваща се по темпове на развитие до държавите от Вишеградската четворка (каквато отдавна е Румъния).
Вместо това от няколко месеца гледаме само циркове и скандали от партията на Трифонов и НУЛА – повтарям НУЛА, коефициент на полезно действие. Така от първа политическа сила тръгнаха по пътя на “Атака” и Волен Сидеров, на когото Слави и сценаристите му толкова много се подиграваха. Ще вегетират като “Атака” още някой друг мандат, ще обират маргинализиран вот няколко години и накрая ще се стопят.
Жалко за пропиляната обществена енергия и за тези месеци абсолютен цирк.
Йордан МИЧЕВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.