На парадокс се натъкна Актуално Свищов – часове след като от Академик разпространиха клип, в който се вижда, че терените не се използват по предназначение. Тази сутрин пред едноименния градски стадион лъскаво возило бе заело част от място за паркиране на лица с увреждания.

Случаят може да се стори маловажен, но след като призоваваш да се спазват правилата, не бива да ги нарушаваш и ти! Иначе всички ще заживеем в общество без правила и норми.

Точно тези места – за инвалидите, се ползва за паркиране от членове на Управителния съвет на ОФК Академик. Никой не им отрича, че работят за развитието на футбола и масовия спорт в града. Но това го правите в „полза роду“, а не да си купите индулгенция и не ви дава право, да нарушавате правилата.

А и с това паркиране какъв пример давате на децата, които се обучават в ДЮШ Академик?

Няма нищо лошо да паркирате там, ако не е знакът и маркировката на двете места!

Александър ШАБОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.