Пореден последовател се включи в инициативата „Един за всички, всички за Академик“, която стартира през август с цел развитието на Школата на клуба и превръщането и във водеща в региона.
„Академик“ изказва своите големи благодарности към г-жа Колчева, собственик на дрогерия „СИМЕРА“, която дари 400 опаковки витамин С – „Форси Вит“ за децата от школата. Чрез редовното приемане на витамин С през зимата, децата значително ще засилят своя имунитет.

Дарението е на стойност над 1600 лева, като има готовност да бъдат осигурени и повече опаковки при необходимост. Клубът е избрал вкус банан и ябълка за децата. Изявено е желание от г-жа Колчева да помага и за в бъдеще, като подсигури аптечки за първа помощ на всички гарнитури.

Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като следващия път, когато имаме нужда от хомеопатични медикаменти, витамини или хранителни добавки, се отбием в дрогерия „СИМЕРА“ на ул. „Граф Игнатиев“ 1 (до ДТГ).

В дрогерия „СИМЕРА“ са винаги добре заредени с най-добрите хомеопатични средства, витамини, хранителни добавки, превързочни материали и консумативи. Може да разгледате богатия асортимент от продукти тук: https://www.facebook.com/drogeriasimera

Добре дошли в семейството на „Академик“, приятели от дрогерия „СИМЕРА“

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.