Осигурени са средства и техника за косене във всички населени места в община Свищов. Това заяви пред Актуално Свищов кметът Генчо Генчев, потърсен да коментира СНИМКИ от вчера, показващи, че в Българско Сливово не е косено.
Средства за косене има те са по параграф „Чистота” и са осигурени за всяко кметство от общината. Отделно, процент от такса битови отпадъци, се връща в населеното място, коментира още кметът Генчев. Той бе категоричен, че във всички населени места е осигурена и техника за косене. Кметовете имат възможност и да наемат лица по граждански договори за косене, посочи още градоначалникът. По думите му всичко е въпрос на организация отстрана на селските управници. Генчев посочи, че община Свищов никога няма да откаже помощ – финансова или материална, ако бъде потърсена от съответните кметства.
Още по темата ТУК.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.