Днес облачността ще намалява до незначителна. В североизточните райони ще духа слаб северозападен вятър, пише Dir.bg. Дневните температури ще са от 9 до 14 градуса. През нощта облачността над западните и централни райони ще се увеличи, но ще остане почти без валежи. Утре сутрин температурите ще бъдат от минус 1 до 4 градуса.
През деня утре облачността ще бъде променлива, увеличаваща се от запад. Дневните температури ще са от 8 до 13 градуса. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток.
През нощта срещу неделя облачността ще бъде променлива, над Западна България на места ще превали слаб дъжд, по високите полета и в планините-сняг.
Минималните температури ще останат без промяна, а дневните ще се понижат и ще бъдат от 4 до 9, по-ниски по високите западни полета.
През неделния ден ще бъде предимно облачно. В западните  и южни райони ще вали сняг, в Тракия – дъжд, който вечерта срещу понеделник ще преминава в мокър сняг. Ще духа умерен и силен североизточен вятър.
В понеделник минималните температури ще са от минус 2 до 3, а дневните от 3 до 8 градуса, с градус-два по-ниски в североизточните части и високите полета.
В Източна България и планините ще вали сняг и заради силния вятър ще се образуват навявания.
Във вторник и сряда зимного време в източните райони ще се задържи: ще бъде студено за март, с превалявания от сняг. Дневните температури ще са от около 1-2 градуса в Лудогорието до 8-10 в Тракия и западната половина на Дунавската равнина.
Ще бъде ветровито с умерен и временно силен вятър от запад-северозапад, в източните райони – от север-северозапад.
Студено за месец март ще остане до края на следващата седмица. В някои дни ще има слаби превалявания от сняг, в ниските места – от дъжд и сняг. Минималните температури през повечето дни ще бъдат от около минус 5 до нула, плюс 2 градуса, а дневните – от 5 до 10-12, по-ниски в Лудогорието и високите западни полета.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.