Семейство плати 650 лева сметка за обяд в ресторант на Черноморието, пише trafficnews.bg

Семейство плати близо 650 лева сметка за обяд в ресторант във Варна. Това стана ясно от видео, публикувано в социалната мрежа Фейсбук. На видеото се вижда, че мъжът плаща 649, 81 лева за сметката в заведение, намиращо се в близост до плажа.След като разбира каква е сумата, която трябва да заплати, мъжът пита сервитьорката на какво се дължи тази сума. Сервитьорката обяснява, че една пържола е между 400 и 500 грама, като общото количество на трите поръчани пържоли е килограм и 400 грама, като цената за грамаж, като 100 грама от пържолата струва 35 лева.

Сервитьорката пояснява, че закупените пържоли са от специален вид говеждо месо. Оказва се, че пържолите, които семейството са консумирали са Рибай стек, като цената, за която можем да ги закупим в суров вид е между 50 и 100 лева.

Основните ястия във въпросното заведение варират от 20 до 40 лева.

“Цяла крава ли изядохме, какво става тука? Ние ще фалираме. Аз повече на море няма да идвам. Може ли такова нещо. Три пържоли – 500 лева”, коментира възмутено мъжът.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.