Политическа партия Движение за права и свободи е заложила на свищовлийката Емял Исмаилова за изборите за народни представители в 50-то Народно събрание от 4-ти Многомандатен избирателен район. Днес районната комисия регистрира листата на партията, водена от Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Изборите са на 9 юни, когато избираме и представители в Европейския парламент.

Емял Исмаилова е десета в листата, тя е общински съветник в настоящия Общински съвет в града на Щастливеца. Водач е Йордан Цонев. Хората на почетния председател Ахмед Доган излъчват общо 16 кандидат-депутати.

ДПС е поредната партия, която заложи на по-добрата половина на човечеството в своите листи. Синя България заложи на Светлана Георгиева, БСП на София Вергилова, а Има такъв народ на Емилия Цветанова. Кандидати от Свищов за парламента от ГЕРБ са Илиян Венков и Валентин Милинов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.