Хванаха пиян да кара кола, а общо 96 глоби за ден написаха в региона, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Горна Оряховица. На 13 декември около 05,00 ч. в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 45-годишен местен жител. При теста на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,40 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато бързо производство.
През денонощието полицейските патрули в област Велико Търново са проверили общо 346 граждани, от които 59 за употреба на алкохол и 201 автомобила, от тях 18 товарни. Репатрирани са 4 автомобила. Съставени са 19 акта и са наложени 96 глоби по фиш.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.