Служители на реда хванаха 25-годишен – скрил си тревата под звънеца на колелото. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Плевен.

На 1 април в 19.00 часа на 100 метра преди табела за населено място село Еница е спрян за проверка водач на велосипед – 25-годишен.

Полицейските служители са намерили на лява дръжка на велосипеда, под звънец, подлепено с черно изолационно фолио – скоч лента, станиолова свивка с неправилна форма с размери около 3 см Х 4 см, със суха тревиста маса.

Младежът е предал веществото с протокол за доброволно предаване и е дал обяснения, че е марихуана е негова за лична употреба.

Предстои назначаване на физико-химическа експертиза за определяне вида и количеството на наркотичното вещество.

Образувано е бързо производство за престъпление по чл.354 „а“, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс. Сезирана е РП – Плевен и работата продължава разследващ полицай.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.