Хотелиер изпрати камион с дарения за бедстващите в община Карлово след пороя, предаде кореспондентът на БНР за Велико Търново и областта Здравка Маслянкова.
„Каквото имаме като налично оборудване доброволното формирование, сме си го взели. Днешните ни действия са само изхвърляне на кал. Тук има необходимата тежка техника – багери, камиони, хора им трябват на хората тук. Ще останем, колкото е необходимо“. Това коментира пред БНР Любомира Петрова, секретар на Общината, която от днес е доброволец в бедстващото село Каравелово.
Хотелиерката от Горна Оряховица Цанка Димитрова изпрати към кризисния щаб в община Карлово за пострадалите от наводнението хора камион с 40 матрака, 10 телевизора, одеяла и постелъчно бельо.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.