Че кметът Генчев, печално известен като Генчо Хазарта, защото обича да си пие кафето пред машинките в „Принцес” и неговата Шайка живеят в собствен свят, се знае отдавна. Днес тази истина стана очЕвадна с опита си да скрият информацията за закриването на Детско отделение в болницата!
Справка на сайта на управляващите от шест години, които превърнаха града на Щастливеца в град на 100-те лъжи показва – липсва каквато и да е информация дори и за временното спиране на работа на педиатрията. Вместо това от него научаваме, че единия доктор заместник на Хазарта бил в Академията на конференция. Ден по-късно и другия заместник – доктор по нещо си и той стигнал до Висшето училище. Но липсва информация, че в болницата липсват доктори за лекуване на децата на Свищов…
Дори и в днешния ден след като голямата лъжа, когато стана видна, също липсва официално съобщение от местообитателите на „Цанко Церковски” 2. Вместо това е качена поредната заповед на Хазарта, където не е пропуснато обаче да се е титулува доктор. Апропо, неговата докторска теза е по погребенията в Свищов, който успешно умъртвява в последните шест години…
И много са основателни коментарите на свищовлии, които са и оценка за изминалите шест години – Оф айде да го затваряме този град, а?
Александър ШАБОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.