Общински съвет – Свищов се превърна в истински цирк още на първото заседание, разказва Господари.ком. Констатацията ни, че интелигентността на свищовския избирател не е особено висока се потвърди със страшна сила още на първото заседание на Общинския съвет. На него избраниците се събраха и разпределиха ролите си в неговите новосъздадени комисии.

Самите избраници от групите на ГЕРБ и ДПС, които са в ролята на управляващо мнозинство. И носител в настоящия мандат на модела „Генчев”, изглеждаха като трупа начинаещи комедийни артисти. Много далеч от класата на популярния по времето на социализма източногермански цирк „Буш”.

По-старите им „патрони”, се наложи буквално да им вдигат ръцете. След като те некоординирано гласуваха не по „правилния за доброто” начин. Видеото от сричащите общински съветници, представляващи мнозинството, изказващи мисли, които пробиват бронята на всяка нормална човешка логика и ръководство, което не може правилно да преброи гласовете на 29 съветника е публикувано в YouTube. От него става повече от ясно как съветниците заедно взимат решения и ако някой се поколебае то бива подбутнат да вдигне ръчичка. Ех, че забавно, нали? Гледайте!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.