Голмайстор на дубъла на Черно море и защитник от школата на Лудогорец са първите попълнения в Академик. Това съобщи за Актуално Свищов Георги Онов, старши треньор на отбора.

В първото занимание не се включиха Калоян Митев, който тренира в Монтана, Мартин Ширтев, преминал в Севлиево, и Димитър Костадинов, който все още не е решил къде ще продължи да играе.

Новите попълнения засега са Кристо Яначков – голмайстор на дубъла на Черно море, и Несим Салим – централен защитник от школата на Лудогорец. В клуба очакват още 2-3 футболисти, които да подсилят състава.

Контролите са на 12 юли, 16 юли, 20 юли, 24 юли, 27 юли, 2 август и 10 август. Отборът воден от Георги Онов играе с Ювентус, Павликени, дубъла на Етър, дубъла на Фратрия, Черноломец, дубъла на Черно море и дубъра на Дунав.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.