Годишен хороскоп за 2024 година – Лъв, Дева, Везни, Скорпион.

Лъв 24 юли – 23 август
С много динамика ще започнете 2024 година, която няма да ви напусне през целия период. Съпътстващите ви радостни и щастливи моменти ще осмислят работата и отговорното ви поведение, с каквото ще се отличавате през цялата година. Друго не би и могло да се очаква от вас, амбицирани сте да запазите първото си място, считайки го за свое.

Важните решения ще се превърнат в отправна точка за последващите ви действия, с които ще наложите много промени в живота си. Предстоят ви много и интересни срещи, които в голяма степен ще засилят интереса към вас, което ще ласкае самочувствието и егото ви. Не допускайте това да ви главозамае, за да не провалите добрите тенденции в живота си.

Съдбата ще ви даде шанс да реализирате замислените промени и от вас зависи да го направите, за това ще бъде чудесно, ако сред приоритетите ви бъдат онези, които касаят важните за вас неща, каквито са кариерата, бизнеса, семейството, здравето и любовта.

С добре обмислените си действия ще правите успеха си по-сигурен, а полученото признание ще ви дава сили и вяра, да продължавате и се развивате. Първите месеци на годината са силни за вас, ще печелите от всичко, с което се захванете, дори и да не сте го планирали дълго напред. Деликатно ще лансирате идеите си, уверени в потенциала им, но по-важно е, че и другите ще ги приемат така, въпреки изразената им несигурност на моменти. През втората половина на март до първите дни на април са възможни непредвидени ситуации, които ще ви създадат повече главоболия и проблеми, за това бъдете внимателни и по никакъв начин не избързвайте с решенията и действията си. Всичко това ще се отрази на емоционалното ви състояние и ще наложи да позабавите темпото през май, или поне такива са препоръките, като не позволите на чувствата и пристрастията ви да определят хода на делата ви. Бъдете реалисти и дръжте нещата, които зависят от вас здраво в ръцете си. Приемайте критиките към себе си и извличайте градивното, то е ценно, независимо от кого е казано и по какъв начин. През лятото и особено през юни и юли ще продължите с победния си ход, реализирайки финансови и професионални начинания, срещи и запознанства, които ще ви обогатяват с нова информация и духовни познания. Август няма да бъде измежду най-леките ви месеци в обществено – политически и професионален план, за това няма да сгрешите, ако за тогава планирате ваканцията си. Периодът след това до края на годината ще бъде успешен и съвсем закономерно ще вървите към своя успех. Като практични и здравомислещи хора, отдадени на това, което правят, няма да пропускате възможността да съчетавате полезното с приятното, наваксвайки с приятни емоции, красиви гледки и преживявания, запълващи липсата на други. Положените от вас усилия през първото полугодие ще ви донесат очакваните финансови и професионални успехи в последните месеци на 2024 година, като своеобразен подарък от Съдбата за отдадеността ви. Няма съмнение, че това ще ви направи щастливи, и напълно заслужено.

По отношение на работата и професионалната ви заетост през 2024 година по-често ще изпитвате удовлетворение от това, което правите. Стремежът ви да сте в крак с новостите ще повишава активността ви и без да щадите силите си, ще бъдете винаги там, където считате, че това е важно за вас, и най-вече на подходящото място и време. Ще си спестите здравословни проблеми, ако по-често си давате почивка и не допускате крайности в мисленето и поведението си. Може и да не си давате сметка, увлечени в забързаното си темпо, но понякога и една стъпка в повече може да ви коства дълго отсъствие от работното място, поради възникнали неразположения. Засилените ви делови и лични контакти, особено през периода януари – април, ще бъдат полезни за бизнеса и кариерата ви. През март и началото на април избягвайте финансови и други договаряни, касаещи дългосрочните ви планове, за да не се провалите. След този период делата ви ще продължат с ускорен ход, но през май е възможно отново да се сблъскате с разочарования, като резултат от недобрата ви преценка на партньорите, с които работите. За това бъдете делови и по-малко говорете за себе си и личните си намерения, очевидно кризата се отразява на всички, но по различен начин. Отложете новите начинания и изпълнявайте текущите си задължения търпеливо, като не натрапвате мнението и присъствието си на никого. През втората половина на юли и началото на август са възможни измами и загуби, по-вероятно финансови, и в тази връзка не рискувайте в нищо. Доверете се на опита и информираността си, и по-малко се вслушвайте в съветите на „доброжелатели”, каквито няма да липсват в обкръжението ви. Възможни са и предателства, което трябва да изостри вниманието ви по отношение на хората, които допускате до себе си. В същото време не пренебрегвайте качествата на онези, които с работата и контактите си са доказали своите предимства, пък било те и да са сред подчинените ви.

През втората половина на август работете по реализация на новите си програми и проекти, като внимателно обмисляте всеки детайл, за да постигнете очакваните резултати до края на годината. Делови предложения, някои от които и печеливши в кратки срокове, ще помогнат на бюджета ви да посрещнете идващата нова година без притеснения и с удовлетворение.

При повечето от представителите на знака здравословният им статус ще е в пропорционална зависимост от напрежението и стреса, на който са подложени. Амбициозни сте, което е чудесно, но това предполага много енергия за постигане на плановете и ограничено време за отдих. Отнесете се с подчертано внимание към здравето си през зимните месеци на годината, възможни са простуди, вирусни инфекции и проблеми с кръвното. Последното е потенциална заплаха за вас през цялата година, а през януари и септември е възможно депресиите да ви нападнат безпощадно. Ако се чувствате нервни, наранени или разочаровани от някого, което е твърде вероятно, намерете баланса между желанията и възможностите си, и не минавайте границите на позволеното, защото ще платите скъпо и прескъпо, а бихте могли със свои сили да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви.

През дните, когато Луната е във вашия знак, бъдете особено внимателни, не предприемайте нищо важно, при пътуване се съобразявайте многократно с пътните условия и обръщайте повече внимание на състоянието си, психическо и физическо, за да се предпазите от нежелани развития.

Спортувайте, не само за здраве, но и за самочувствие. Заниманията със спорт и йога ще се отразят добре на тонуса ви, ще са най-добрият ви помощник в борбата със стреса, ще ви радват и тонизират, с две дума бъдете активни и в това отношение.

Както многократно вече споменах, през 2024 година ще се радвате на материално благополучие. През първата половина на периода може да очаквате по-добро финансово възнаграждение и по-висок жизнен стандарт, позволяващ ви да имате повече от нещата, за които мечтаете. Ще станете по-щедри към близките си, помагайки им да се справят с финансовите си проблеми. През годината е възможно успешно да решите жилищните си нужди и да върнете част от кредитите си, особено през първите шест месеца на годината.

През второто полугодие следете внимателно всичко, което касае финансовите ви дела и не рискувайте излишно, за да не платите скъпо след това.

Подхождайки разумно към всичко в живота си, се съсредоточете върху главното, което ви занимава в момента, и го правете с желание и добре. Когато трябва да работите – работете, когато искате да си почивате и да се развличате, правете точно това, без да се товарите с допълнителни ангажименти и стрес, породен от мисли за задължения и нужди. С други думи бъдете сърцати във всичко.

Отдадени на кариерата и бизнеса си през годината, не пренебрегвайте семейството, децата и партньора ви, защото няма да бъдете щастливи. Изкушения няма да липсват, и ако сте семейни, май и юли ще се превърнат в изпитание за връзката ви, но от сега е ясно, че изневерите няма да ви донесат очакваните изживявания. Нещо повече, може да провалите завинаги живота си, в преследване на нещо неясно и без бъдеще.

Несемейните ще срещнат нови приятели, откривайки с изненада интереса им към себе си, но и към тях има предупреждения. Подбирайте правилно партньорите си, защото също са възможни разочарования, особено през май и юни. Подходящо време за сключване на брак са февруари, юни и октомври.

Каквото и да говорим, партньорът, децата, родителите, роднините – всички те са вашата опора и сред тях ще се чувствате най-добре, за това не жалете нищо, с което можете да ги зарадвате, защото това е вашият жест и към себе си, за което и Съдбата ще ви възнагради.

Дева 24 август – 23 септември
И през 2024 година ще се изявявате като градивни и амбициозни хора, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат. В този смисъл развитията няма да ви изненадват с нищо ново, прозорливостта и умението ви да подреждате приоритетите ще ви прави подготвени в известна степен за бъдещето, но е препоръчително през първата половина на годината да съхраните това, което с труд и постоянство сте съградили до тук. Основният ви проблем на всички нива през 2024 година ще бъде да научите уроците на любовта и прошката. Често акцентирате на цели и принципи, които ограничават свободната ви воля, заради склонността ви да се жертвате от чувство за дълг и към други хора. На духовно ниво това ви пречи да следвате своя собствен избор, а във физически план поражда неспокойство, нервност, притеснения, работохолизъм, безсъние и стрес. Ще напредвате, ако преобърнете нещата и тръгнете от себе си, щом започнете да обичате себе си, ще обичате и другите. Щом се научите да си прощавате, че не сте перфектни и че въпреки усилията ви, не можете да свършите всичко набелязано, вие ще се научите да се отнасяте по същия начин и към колеги, приятели и близки. Това ще уравновеси и промени живота ви за добро, ще отключи вашите таланти и ще ви позволи да направите главния избор в живота си. За много от вас през 2024 година той ще бъде дали да се посветите на професионалната си кариера, или да предпочетете едно по-ненатоварено, но посредствено пропиляно време, което ще задълбочи проблемите в живота ви. В тази връзка през 2024 година не си и помисляйте да бягате от трудностите, колкото и да са големи, имате потенциал и хъс да се справите лесно с тях, стига да го желаете. Имате обективен поглед върху проблемите на обществото и сте добре ориентирани в политическите надпревари, което ви позволява да заемете твърди позиции по отношение на принципи, цели и дългосрочни проекти. Пред някои от представителите на вашия знак се очертава политическа кариера, но въпреки големите ви амбиции за положителни промени в социалния живот, много скоро ще осъзнаете, че не е по силите ви да промените мисленето на онези, от които зависи да вземат управленски решения. Във всички случаи ще имате отлични възможности за публични изяви, позовавайки се на нестандартния си подход към решаване на проблемите. Очакват ви многобройни срещи и вълнуващи моменти, споделени радости и несгоди, които ще обогатят опита ви и отрезвят желанието ви за показност и печалба на всяка цена. Като прозорливи и разумни хора, няма да ви е трудно да приемате реалността, каквато е и да се възползвате от силата на момента и придобивките, които той носи. Практичният ви подход, умението ви да се справяте с рутината, с парите, правилната ви оценка на случващото се, както и неизброимите ви качества ще работят в подкрепа на авторитета, имиджа и просперитета ви през 2024 година. Месеците януари, февруари, септември, октомври и декември са измежду най-успешните ви за бизнес и професионален напредък. Препоръчително е да не подписвате важни документи и договори, да избягвате всякакви финансови обвързвания и нови проекти през този период. Март и ноември ще бъдат изключително натоварени за вас в емоционално отношение, за това е добре да съблюдавате добрия тон и да не прекалявате с нищо, включително и да не започвате нови дела. За съжаление и през 2024 година трудности няма да липсват, особено през юли, които ще се превърнат в своеобразен тест за възможностите ви, за това не се тревожете, но и не подценявайте нуждата си от почивка, за да не се стигне до физическо и психическо изтощение. В отношенията с близките ви са възможни недоразумения, ако подчините личния си живот на кариерата за сметка на семейните задължения.

Професионалните успехи през 2024 година ще ви носят полагащото ви се материално възнаграждение и лично удовлетворение, което ще има с кого да споделяте. Благодарение на проявената ви отговорност и самоконтрол в началото на годината ще затвърдите позициите си там, където сте и ще заработите с още по-голямо усърдие за реализация на целите си, установявайки с доволство, че трудът ви носи очакваните резултати. По отношение на финансите ви бъдете особено внимателни и прецизни в подбора на инвестициите си през март, юли и декември, за да не калкулирате загуби. Януари и септември са важни с изводите, които ще направите и решенията, които ще вземете, както по отношение на собственото си самоусъвършенстване, така и по отношение на бъдещите професионални и лични партньорства. Анализирайте пропуските, своите и на сътрудниците си, и търсете нови решения за отстраняване на пропуснатите възможности. Февруари и октомври, както и дните, през които Меркурий е ретрограден са под забрана за инвестиции и създаване на нови съдружия. Не се и опитвайте да въвеждате ред извън семейството си, за да не хабите напразно енергията си, и най-важно да не си създадете кармични врагове. Успешна реализация на нови идеи и планове може да постигнете през април, през юни и август ви очакват много срещи, запознанства и пътувания, някои от които и в чужбина.

Не си създавайте сами проблеми и не допускайте стреса да определя темпото ви на живот през 2024 година, щадете здравето си и се грижете по-добре за себе си. Нерешените задачи в духовен план могат да изплуват на повърхността със здравословни проблеми. Скъперничеството поражда болести на храносмилателната система и бъбреците, бягството от избор – проблеми със сетивата. Високомерието и силното его – костно – ставни заболявания. Гневът, яростта и омразата – болки в черния дроб. Често бъркате любов с дълг и това създава верига от причини и следствия, които възприемате като лоша съдба. Сменете гледната точка и започнете критиката най-напред от себе си. Другите са отражение на вас, за това ако искате любов, отговорност, точност, перфектност, лоялност от околните, простете им, че не могат да постигнат веднага изискванията ви или вашите представи. Простете и на себе си и се отпуснете. Доверете се на силната си интуиция. Надмогнете своя песимизъм и неверие и тогава нещата в живота ви ще се случват така, както ги виждате в мечтите си. Смирете гордостта си и обичайте, без да се огорчавате от това, че липсва взаимност или благодарност. Любовта не е разменна монета. Бъдете повече предпазливи, когато Луната е във вашия знак 1 – 4 и 28 – 31 януари, 25 – 27 февруари, 24 – 26 март, 21 – 23 април, 18 – 20 май, 14 – 17 юни, 11 – 14 юли, 8 – 10 август, 4 – 6 септември, 1 -4 и 29 – 31 октомври, 25 – 27 ноември, 22 – 25 декември.

Предизвикателствата в личния ви живот през 2024 година ще продължат да ви интригуват и изненадват, очаквайки „прилива” да ви донесе повече приятни емоции. Годината е добра за сключване на брак, особено през април и юни, и създаване на семейство, ако разбира се, имате до себе си подходящ партньор. Възможни са известни затруднения в семейството през март, юли и ноември, през юни сте податливи на изневери, но бъдете внимателни, за да не последват раздели още през август. През 2024 година е възможна поява и на нов член в семейството ви, което ще ви направи щастливи и наложи необходимостта да решавате имуществени въпроси. Отношенията ви с възрастните ви роднини до голяма степен ще зависят и от финансовата ви осигуреност, за което трябва сами да се погрижите.

Везни 24 септември – 23 октомври
2024 година ще бъде добра и съзидателна, изпълнена с любов и успешни начинания. Осъществените ви пътувания и контакти, част от които и с чужденци, ще насърчат бизнеса ви и водят до материални придобивки. В съдебните дела и спорове също ви очакват победи.

Слушайте сърцето си и не робувайте на предразсъдъци, за да споделяте чувствата и вълненията си.

Ролята ви на водачи е предопределена от Съдбата, най-вече с умението си добре да обмисляте решенията си и да сте последователни в действията си. Щедростта ви ще бъде възнаградена, а ако срещате неразбиране, не губете енергията си в напразни обяснения.

През 2024 година плановете ви ще бъдат по-лесно реализирани, ако ги обвържете с конкретни срокове и се стараете да сте максимално обективни в преценките си, за да избегнете опасността от само заблуди и други, нежелани последствия. Последните може да са провокирани от илюзии и изкушения, особено в любовта. Повлияни от силно привличане, което може да бъркате с любов, ще бъдете изправени пред изпитания не само на чувствата, но и на разума ви. Желанието ви за надмощие ще се прояви и ако навреме не овладеете положението, нещата може да излязат от контрол.

През 2024 година не семейните представители на знака Везни ги очаква сериозно обвързване и брак.

Силните ви месеци през годината са януари, април и октомври. Финансовото ви положение ще се стабилизира, други ще повишат стандарта си, благодарение на по-добро възнаграждение от консултантски услуги, сделки, и ненадейни доходи. Внимавайте пред кого какво говорите, възможно е да срещнете съпротива от хора от обкръжението ви. Не се въвличайте в деликатни ситуации, стремете се да сте максимално открити и честни в отношенията си. През март избягвайте каквото и да е обвързване и пътувания.

Разсъжденията ви ще помогнат да прозрете истини, които до скоро са ви убягвали, най-вече касаещи вас. Духовното ще ви привлича, но то изисква ограничения и ще бъде изпитание за вас, ако не загърбите недостатъците от миналото. Отделяйте повече време за самоусъвършенстване и за хората, които обичате. Това ще ви дава сили да успявате в намеренията си, ще укрепва самочувствието и вярата ви.

През годината ще бъдете по-възприемчиви за нови идеи, но не допускайте егото ви да определя мисленето и поведението ви. Освободете се от нещата, които ви теглят назад, не робувайте на предразсъдъци и не пренебрегвайте чуждото мнение, ако то е различно от вашето. Обичате да сте във фокуса на внимание и често с поведението си го предизвиквате, но това задължава да сте на нивото на собствените си претенции и най-важното – да сте естествени и искрени. Фалшът прозира и се наказва.

Желанието ви за удоволствия често ще ви тласка в една или друга посока, и докато се огледате парите ви са свършили, което е повод да се депресирате и затворите в себе си. Във всичко бъдете умерени и контролирайте емоциите си, като се опитвате да вниквате в същността на нещата, без крайности и драми. По никакъв повод не изразявайте омразата си, това най-напред ще погуби вас. Научете се да прощавате, без да губите самоуважение.

През първата половина на годината ще имате успехи и ще се чувствате удовлетворени, ако сте отговорни към професионалните си задължения . Трудности са възможни през февруари, март, юни, юли, август и септември. Ще имате много и добри възможности, от вас зависи да се възползвате, но не като осъждате този или онзи, а като сте добронамерени и покажете готовност за действие и екипна работа. През януари и май е по-добре да не започвате нищо ново, за да не се провалите. В семейството правете компромиси и не изтъквайте превъзходството си пред партньора ви, за да не последват раздели.

В работен план годината ще ви предложи добри възможности за професионално и финансово израстване, но само благодарение на труда и отговорното си отношение към целите, които следвате. Възползвайте се от възможността и за допълнителна работа, стига да сте наясно с условията и уменията си. По-често се вглеждайте в себе си и контролирайте желанието си да се изтъквате, за да не сринете авторитета си. Осъзнайте своето място и не се опитвайте да надскочите себе си, сравнявайки се с други. От февруари до октомври ще имате подчертан успех в делата си. През февруари, юни и октомври не бива да се предприемат нови начинания, но ви позволява да работите и приключите изостаналите си задачи. Трудности са възможни през май, а пътуванията през юни е по-добре да са за отдих и развлечения, отколкото по бизнес.

През януари и март се пазете от интриги и не позволявайте да ви въвличат в ничии игри. През април или август не давайте заеми и не взимайте кредити. Старайте се да не харчите повече, отколкото получавате. През май или септември ще постигнете финансова стабилизация, възможно е и в сътрудничество с друг човек или фирма. Креативността ще ви помага да успявате, а липсата на гъвкавост и недобра съобразителност може да ви провали.

Здравето ви през 2024 година ще зависи в голяма степен от психическото ви състояние и грижите, които полагате за себе си. Първите пет месеца ще се чувствате в добра форма, без излишни тревоги и лошо настроение. Физическите упражнения ще се отразяват добре на тонуса и повишават самочувствието ви. Важно е да не стигате до крайности, в желанието си да постигнете бързи резултати.

През лятото си наложете по-умерено темпо на живот и работа. Възможни са стомашни неразположения и вирусни инфекции.

За хронично болните април, май, октомври и декември ще изискват по-сериозни грижи, внимание и лекарско наблюдение.

При вас през 2024 година има опасност от травми, което изисква повишено внимание по време на път, при разходки и туризъм в планината. Сигурно е, че и на море и на планина ще се чувствате добре, особено, ако сте сред приятели.

Пазете се от само разрушение и обуздайте склонността си да минавате от една крайност в друга. Бъдете внимателни през януари, май, юни, ноември и в дните, когато Луната минава през вашия знак.

През 2024 година личните ви взаимоотношения ще са спокойни и ще ви карат да се чувствате в душевна хармония, ако не позволите на материалното да владее мислите ви и се грижите за семейството и близките ви. Това е лесно постижимо, ако сте склонни на компромиси, вниквате в ситуациите и сте в добра форма. Както и до сега, желанието ви да сте свободни и да правите това, което ви се харесва ще бъде водещо при вас. Но ако не решавате своевременно появилите се проблеми, безпокойството ще се появи и нещата могат да се задълбочат.

За не семейните март, април, ноември и декември са подходящи за брак, но за брак по любов. Всички други внушения могат да излязат неверни и след време горчиво да съжалявате.

През 2024 година ще имате късмет и много щастливи дни, от вас зависи да ги разпознаете и да им се насладите в пълнота.

Скорпион 24 октомври – 23 ноември
2024 година ще ви донесе много от всичко, което бихте желали да имате. Силно начало ще преживеят представителите на знака Скорпион, финансите ви ще са възнаграждение за работата, от бизнес и от други доходи, за които не сте мислили, че може да имате. Това ще ви гарантира стабилност и добри връзки.

Възползвайте се от изобилието и не си пречете сами, за да не пропилеете възможностите и парите си. Вземете инициативата в свои ръце и действайте, без да изпадате в кризи на духа, без да се колебаете, без да „жилите” и да изразявате бурно емоциите си. Дава ви се без особени усилия да впечатлявате и да постигате целите си, от вас зависи да го направите.

През 2024 година ще предприемате много и различни задачи, но опасността да се разпилеете в много посоки може да се превърне в препятствие пред вас. Важно е да сте обективни по отношение на себе си и да не се надценявате, за да не загубите време и нерви в напразни лутания. Освободете се от агресията и не се старайте на всяка цена да налагате мнението си, защото така се обричате на само изолация. Бъдете по-търпеливи и толерантни, целеустремени и жертвоготовни. Привлечени сте от политиката, но във ваш интерес е да не проявявате политически пристрастия. Заради емоционалността и прибързаността си бихте създали проблеми не само на себе си, но и на повече хора. По тази и други причини неприятелите ви ще се множат, ако не контролирате емоциите и не изпадате в крайности. Използвайте разума си за мирни цели и бъдете добронамерени не само към хората, които обичате и от които сте заинтересовани, но и към всички останали.

През април, септември и ноември трудностите ще ви създават повече проблеми, но имате сили да се справите. Обратното може да ви донесе вътрешна неудовлетвореност, заради която да се затворите в себе си.

Силен период за професионалното ви развитие и бизнеса са периодите февруари-март, а също май-август. С отговорните си действия ще създавате предпоставки за издигане в йерархията, за създаване на контакти и съдружия, но за последните бъдете внимателни през май и ноември, за да не подцените ситуацията и това да провали плановете ви. През май организирайте пътуване в чужбина, ще останете доволни и изпълнени с хубави впечатления. Ако сте необвързани може да откриете подходящия за вас човек през януари, март, юни, октомври и ноември. Периодът е подходящ и за сключване на брак, ако имате партньор до себе си, когато обичате. Но дори и нещата ви да се случват по-бавно, не се притеснявайте, Съдбата ви закриля от необратими провали.

И през 2024 година ще продължите да се интересувате от духовното, от религията и философската страна на нещата, които ще ви помагат да се приспособите към изискванията и новите концепции в развитието на обществото и света.

От началото на годината до март ще се засили желанието ви да пътувате и да се срещате с нови хора. Финансите ще ви носят сигурност и това ще ви изпълва с удовлетворение. През летните месеци ще се сближите повече с хората от най-близкото ви обкръжение, а също и с партньорите си в бизнеса, като се поучите от грешките си и наваксате пропуснатите си шансове, особено през май и октомври.

В професионален план първите три месеца от годината могат да се окажат по-трудни и напрегнати. Това изисква да се мобилизирате и в никакъв случай да не мислите за напускане, ако не сте намерили подходяща работа, за да не сринете психиката си.

През пролетта и особено април, май ще се стремите към промени било на работното място, на местожителството и дори на партньорите си. Не разчитайте на голяма късмет и въобще не прибързвайте в нищо, за да не съжалявате.

Истината е, че въпреки трудности ще бъдете мотивирани и ще намирате верния път във всяка ситуация, стига да сте с овладени емоции и да не падате духом. През февруари, юни и октомври не рискувайте в нищо, а най-малко в инвестиции и бизнес. Подходящо време за отпуск за вас е септември. Март, юни, юли и ноември са подходящи за нови проекти или за намиране на по-добро работно място.През втората половина на октомври емоциите ви ще са в своя пик, за това си наложете да сте смирени и снизходителни към несъвършенствата на другите, за да не съжалявате за постъпките си.

Смелостта да опитвате пак и пак, и да не се отказвате от целите си ви помага да печелите. Но не рискувайте прекалено, за да не се провалите.

Напрежението през първата половина на годината ще се отрази на здравето ви и най-вече на нервите ви. Заради нетърпение и загуба на самоконтрол са възможни проблеми с репродуктивните органи, а също и аборти. Не рискувайте излишно и не надценявайте възможностите си. Далечните пътувания крият риск от инфекции и други зарази. Периодът ще е съпътстван от алергии, ставни и други възпаления.

Второто полугодие на годината здравето ви ще бъде провокирано от вирусни инфекции. Повишената ви чувствителност ще създава пречки пред съжителството ви с други хора. Търсете причината за проблемите си в неправилния и нередовен живот. Гледайте на живота по-оптимистично и не се изживявайте като водещи във всичко. Станете по-снизходителни към близките си и най-вече към себе си. С чувство за хумор и философско отношение към случващото се живота е по-лесен.

Добре ще ви се отразяват разходките в парка и туризъм в планината, гимнастика, плуване, танци и занимания с хоби.

2024 година няма да е от най-леките и спокойни за брака и семейството ви. През февруари и август ще изпитвате по-осезаема нужда от близостта на партньора и близките си, може би и заради оценките си или от липсата на любов при някои от вас, които ще ви подтикнат да търсите и откриете нови страни на брака си. Често ще изпитвате недоволство и ще се стремите към изглаждане на взаимоотношенията ви, но най-важно е да изясните въпросите сами за себе си. В какво вярвате, кои са ценностите ви и колко често се разминавате с тях. Последното е препоръчително най-вече за представителите на силния пол, които са свикнали да ги заобикалят, позволявайки си повече свобода на действие. Във всички случаи преди да съдите партньора си преценете собственото си поведение и дали причините не са във вас самите.

За необвързаните периодът от края на юли до средата на септември не е подходяща за създаване на връзка. В роднинските взаимоотношения са възможни проблеми заради имоти, заради претенциите на родителите към вас и грижите за здравето им.

Пазете се от неомъжени жени, които ще се опитат да съсипят брака ви. Декември носи възможности за светски изяви и срещи, на които може да срещнете своята бъдеща половинка. През годината отделяйте повече време да се разтоварвате от грижи и проблеми, посещавайте концерти, срещайте се с приятели, пътувайте и се веселете, за да бъде животът ви интересен и съзидателен.
Дир.бг

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.