С две декларации, от групата на ГЕРБ и на БСП в местния парламент, стартира работата на днешното заседание на местния парламент, проследи в пленарна зала Актуално Свищов. Общият знаменател бе Калин Костов.
Двете формации изразиха обща теза – Калин Костов руши авторитета на ОбС-Свищов, използвайки за целта сайта „Площад Алеко“.
Декларациите бяха прочетени от Милен Динков, ГЕРБ и Лиляна Димитрова, БСП. Първата определено бе по-сдържана в подбора на лексикални средства, но все пак бе изразена категоричната позиция, че се разпространяват „нагли лъжи и неистини“. Действията на съветника бяха определени като „политическа демагогия“.
От своя страна съветниците от БСП фронтално атакуваха своя колега. Едно от най-меките им твърдения бе „личен официоз“ за сайта, администриран от Калин Костов.

  • Актуално Свищов публикува отделно текста на декларацията на ГЕРБ, предоставена от групата. Декларацията на групата на БСП ще бъде публикувана по-късно след нейното получаване, както обещаха от партията…

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.