Академията на Академик има нова визия в навечерието на новия сезон. Това съобщиха днес от клуба.

Легендата на клуба ТодорБорисов, който има 49 мача в А група, помогна на Детско-юношеската школа, да има ново лице и да бъдат запазени спомените и историята на Академик.

Директорът на Школата КрасимирКорсачки сподели: „Един клуб трябва да показва своята история и успехи, които трябва да се предадат на младите футболисти. По този начин те да представят отбора, както са го защитавали техните бащи и дядовци, които са били част от славните години на Академик. Искам лично да благодаря на Тодор Борисов, който отдели от личното си време, за да може да сложим различните отбори през годините от които той е бил част и все още е част от треньорския екип на Академията. Това е идеален пример за предаване на личен опит като играч и треньор и пример за подражание“.

От клуба уточниха днес, че предстои и изграждането и на музей на футбола, където да бъдат, изложени още ценни реликви, свързани с историята на Академик.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.