Отборът по футбол (8-10 клас) на СУ „Димитър Благоев“ с треньор Десислава Генадиева е безапелационен шампион на Община Свищов с 2 категорични победи, съобщиха от гимназията. Първата е над отбора на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ с резултат 5:0, втората е над отбора на СУ „Николай Катранов“ с резултат 3:0. Футболистите от тази възрастова група заслужено ще представят Общината на Областното първенство.
Отборът на училището от възрастова група 11-12 клас се размина от Областното първенство с 1 точка. Те също изиграха 2 срещи като в първата победиха отбора на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ с резултат 3:2. Втората среща срещу отбора на СПГ „Алеко Константинов“ беше изключително оспорвана и вълнуваща. След дузпи резултатът беше 10:9 в полза на СПГ „Алеко Константинов“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.