Футболистите от представителния отбор на Академик започват първенството през август, облечени с една от водещите световни марки – Пума, съобщи официалната страница на клуба в социалната мрежа.

„Студентите“ ще използват мачова и тренировъчна екипировка на немския гигант! Това е поредна крачка към модернизирането на клуба и поставянето на нови стандарти.
Част от отборите, които се обличат с Пума са: Манчестър Сити, Милан, Борусия Дортмунд
и много други от световния елит. От българските отбори с екипи от този производител първенството започва ЦСКА София.

По-рано от клуба обявиха, че „студентите“ ще използват професионалния пакет услуги на световния бранд Polar – Polar Team Pro.

Пред Актуално Свищов в края на сезона треньорът Радостин Александров коментира: „Говорихме с ръководството и играчите и смятаме, че е напълно възможна цел, промоцията към Втора лига. Разбира се, има много условности, за да можем да реализираме тази цел, но като амбиция, организация и стандарт, през новия сезон ще гоним работа на професионално ниво, която ако се върши както трябва, би следвало да сме в челните места на класирането в Северозапада и да се борим за първото място“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.