Изненадващ нов член се включи в кампанията „Златна карта 2023“, научи Актуално Свищов.

Става въпрос за Борислав Богданов от Велико Търново, юноша и бивш играч на Етър (Велико Търново). Борис Веселинович, както го наричат неговите приятели, взел спонтанно решението след посещение в град Свищов при познати, където чул за футболните инициативи в града и работата с подрастващите. Въпреки, че е израстнал в школата на търновци, Богданов има множество приятели в града на Щастливеца и не веднъж се е сблъсквал с играчите на Академик по футболните терени на Великотърновска област. „Всъщност така създадох много нови приятелства“, разказа боляринът.

Тъй като Богданов пътува много по работа и не се знае кога ще намине пак през Свищов, Богданов е превел по сметката на кампанията вноска за първите девет месеца. Предстои ръководството на отбора да му връчи заслужените фен артикули, официален анцунг и почетна грамота с благодарности за оказаната помощ.

„Този акт на щедрост е доказателство, че пределите на кампанията са извън рамките на града и всички радетели за развитието на футбола в региона, са добре дошли да подкрепят нашата кампания“, коментира Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик.
Актуално Свищов ще продължи да отразява развитието на кампанията „Златна карта 2023“, която в рамките на първия месец привлече близо 20 нови члена, готови да подпомагат школата на клуба ежемесечно.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.