Невероятен спектакъл изнесоха свищовските футболисти в първото домакинство под ръководството на Радостин Александров, побеждавайки Ювентус (Малчика) с 6:0.
Хеттрик отбеляза Кристиян Иванов, като второто му попадение за 3:0 в края на първата част, може да претендира за гол на сезона във всички първенства под егидата на БФС – много красива задна ножица и неспасяемо попадение.
По един гол отбелязаха Габриел Ганчев и Борислав Марков, а бившият играч и треньор на Академик – Стефан Трайков и треньор на Малчика си заби автогол след центриране на Виктор Пенев.

Шоу за публиката направиха децата от ДЮШ преди мача и по време на почивката, а професионалните си фотографски услуги предостави Айхан Ахмедов, който използва пролетния следобед, за да заснеме играчите с апарат и дрон.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.