Виктор Владимиров, Академик в интервю за Актуално Свищов.
– Представи се – на колко си, учиш или работиш?
– Виктор Владимиров, 23 години, студент в СА ”Д. А. Ценов” катедра финанси и треньор в Школата на Академик.
– Футболът за теб е?
– Живот.
– Откога тренираш футбол, каква позия имаш в Академик?
– От 16 години тренирам футбол. Позиция вратар.
– Друг любим спорт?
– ММА/ Смесени бойни изкуства
– Как стигна до тях?
– 7-годишен почнах да тренирам джудо и футбол. Двата спорта тренирах до 11-годишна възраст. Оттам се бях запалил по бойните спортове. Имах кратки тренировки и по кик бокс при Мартин Минков, бях на 16 – 17 години.
– Помниш ли първия си мач?
– Бях на 7 години, срещу Лясковец.
– Любим отбор и футболист?
– Роналдо, Манчестър Юнайтед
– Какви са ти бъдещите планове, свързани с футбола?
– Бъдещите ми планове с футбола са най-вече развиване в ДЮШ на отбора и същевременно укрепване на мъжкия отбор като един от водещите отбори в Трета лига.
– Как се промени отбора и тренировъчния процес последните месеци?
– Тренировъчния процес се промени драстично, може да сме в трета лига, но всичко е много професионално. Росен Илков промени абсолютно всичко в отбора , за всеки футболист е удоволствие да работи с такъв треньор. Тактически е може би един от най-добрите треньори, не само в Трета лига, но и в България.
Мисля, че всеки вижда промяната в отбора, в начина на игра, на самото подреждане на футболния терен. Няма да казвам друго освен да приканя всички привърженици да са на трибуните и сами да видят как се случват нещата!
– Освен футбола, какво друго те влече?
– В свободното време обичам да чета и да обогатявам своите знания!
– Последно прочетена книга?
– Жул Верн- „От Земята до Луната”.
– Любим автор – български, чуждестранен?
– Български автор икола Вапцаров. Чуждестранен – бих казал, че са много не е един, но бих посочил Джоан Роулинг, създателката на Хари Потър – герой, с който милиони деца, израстват.
Александър ШАБОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.