Двете поредни победи под ръководството на Радостин Александров освен вълна от позитивни коментари, предизвикаха и засилен интерес към мъжкия отбор. Стана ясно, че група привърженици на клуба по своя инициатива са си организирали пътуване до китното балканско селце този петък да подкрепят нашите футболисти, като са ангажирали 20 местен автобус, напълнен за минути от желаещи.

От десетилетие това е първото организирано посещение на футболен мач при гостуване, новина която няма как да не мотивира футболистите допълнително да търсят победата. Групичката от трибуна „Слънчев бряг“ се събира утре в 14:30 пред стадиона, за предстоящото пътешествие.

Стана още ясно, че през седмицата камерата veo на клуба е претърпяла малък инцидент и се нуждае от поправка, поради което мачът може да бъде наблюдаван единствено във фейсбук страницата „Площад Алеко“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.