Фенове на Академик от Великобритания и САЩ подкрепиха любимия отбор в днешния му домакински мач от Северозападна Трета лига. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на Клуба.

300 лева са приходите от продажбата на виртуални билети за днешната среща. 35 фенове от Острова, зад Океана и България подкрепиха ДЮШ Академик, закупувайки билети – приходите са 300 лева. Перушанов благодари за подкрепата и заяви, че средствата отиват за развитието на детския футбол и превръщането на Школата на отбора във водеща в региона. Той призова феновете да подкрепят отбора и в оставащите срещи на първенството.

615 лева са приходите от билети, закупени на входа на стадиона. Всички средства отиват за кампанията „Един за всички, всички за Академик“.

Актуално Свищов припомня, че в началото на седмицата бяха открити съблекалните на игрището „Академика Спорт“. Около 45 хиляди лева е стойността на ремонтните дейности. Парите бяха събрани от спомоществователи, възпитаници на Школата и доброволен труд от родители.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.