Фенове от четири държави подкрепиха благородната кауза на Академик – лечение на трима контузени играчи. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.

Почитатели на отбора от България, Великобритания, САЩ и Гърция си закупиха виртуален билет за последния домакински мач на „студентите“ този полусезон. Събраната сума е 405 лева.

На играчите Божидар Матеев, Георги Йорданов и Михаил Ганев предстоят сложни коленни операции след като получиха нелепи контузии през настоящия полусезон. Необходими са доста средства и помощта от широкия кръг приятели е крайно необходима, коментира Перушанов. Операцията на Божидар Матеев вече е факт, а до две седмици и останалите футболисти ще бъдат оперирани.

Актуално Свищов припомня, че Академик е първият отбор в Трета лига, който пусна виртуални билети още през есента. Събраните тогава средства отидоха за ремонта на съблекалните на игрище „Академика Спорт“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.