Пътнически превози фирма “Феникс” 2 ООД извършва повече от 25 години. Започва с два автобуса, а днес автопаркът достига 20 – капацитетът им е от 8 до 57 места. Фирмата откри и новата Автогара “Свищов”, която посреща и изпраща днес всички автобуси от и за града на Щастливеца.

Днес фирмата обслужва и осем автобусни линии от Свищов до съседни населени места. Освен това предлага и превоз на организирани екскурзии в страната и в чужбина, трансфери до и от аерогари, хотели, превози за организирани срещи и мероприятия, бизнес пътувания, сватби, банкети, посещения на исторически забележителности, спортен туризъм. Удобните и комфортни автобуси са управлявани от опитни професионални водачи и се предлагат на достъпни цени, а за редовни клиенти се правят отстъпки, разказва Кристиян Георгиев, който от близо седем години помага в развитието на семейния бизнес.

Кристиян е на 26 години завършил е РУ “Ангел Кънчев” специалност Технология и управление на транспорта. В момента следва магистърска програма Икономика и мениджмънт на туризма в Академията в родния си град. Споделя, че целта му е наученото в аудиториите да прилага на практика и фирмата да предлага качествена услуга на пътниците.

Целта ни е да се развиваме, да предлагаме удобство и комфорт на хората в техните пътувания, категоричен е Кристиян. Споделя, че не му остава особено много свободно време – предпочита да се развива семейния бизнес. Все пак малкото си свободно време прекарва сред природата. А целта му е успешното развитие на семейния бизнес, споделяйки, че фирмата ще продължи да предлага и нови подобрения за пътниците.
Александър ШАБОВ

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.