Отборът на Академик, Ф9 взе участие на ежегодния турнир МБМ на Стадион “Ивайло” във Велико Търново за деца родени 2013 година игран във формат Футбол 9. Това съобщиха от клуба.

Малките “студенти” играха на перфектния Стадион “Ивайло” и се докоснаха до условията на професионалния футбол. На него са играли редица славни футболисти на България, включително и отбелязването последния гол на Гунди в неговата кариера.

Децата на Академик постигнаха победа на Спартак (Плевен) и загубиха от Локомотив (Горна Оряховица), които спечелиха турнира.

Нашите футболисти загубиха от Ботев (Дебелец) в спора за 3-то място. Капитанът на отбора Лъчезар Петров беше избран за най полезен играч на турнира.

Отборът беше воден от директора на школата Красимир Корсачки и Виктор Владимиров – Топчо, които останаха доволни от спазените тактически указания себераздаване, борбеност, желание за игра и израстване на отбора, в който взеха деца от набор 2014 и 2015 година.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.