Футболистите Академик от двата отбора Футбол 7 – родени 2013 и 2014 година се представиха отлично тази седмица.

Децата водени от Красимир Капитанов и Виктор Владимиров постигнаха изразителни победи над опонентите си. С красива игра и множество създадени положения, децата зарадваха своите треньори и родители, които бяха дошли да ги подкрепят.

Левски (Стражица) – Академик 0:9 и Академик – Павликени 6:3.

Нека им пожелаем още много победи през сезона и успех на наближаващият турнир в Гърция.

Актуално Свищов припомня: С три свои гарнитури ще участва Академик на предстоящия детски футболен турнир „Олимпус“, който ще се проведе между 2 и 5 април в Паралия, Гърция. Това съобщи за Актуално Свищов Красимир Корсачки, ръководител на ДЮШ Академик.

Над 30 отбора в различни възрасти ще се срещнат при отлични условия за да премерят сили. Освен отбори от местната гръцка лига ще присъстват такива и от съседните Албания, Сърбия, Северна Македония и 6 български клуба.

Нашият Академик ще се състезава с три отбора, съставени от деца родени между 2011 и 2015 година на футбол 7 и футбол 11.

Групата треньори на Академик ще са Красимир Корсачки, Виктор Владимиров и Красимир Капитанов, които вече се подготвят със своите възпитаници за предстоящите сблъсъци. Турнирът съвпада с пролетната ваканция на децата и организаторите обещават много изненади и приятни емоции в Гърция.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.