Академик не можа да надиграе втория отбор на Етър /Велико Търново/ в осмия кръг на Северозападна Трета лига, съобщи официалната страница на клуба във фейсбук. През цялото първо полувреме „студентите” доминираха на терена, но пропуснаха три чисти положения за гол – два пъти Димитър Костадинов и един път Милен Петров останаха сами срещу вратаря на „виолетовите”. Те в края на първата част отбелязаха единствения гол в срещата.
В началото на второто полувреме в игра влезе Георги Йорданов, който в 65-та минута също остана сам срещу вратаря на Етър II, но не отбеляза чакания гол. Последва червен картон за Милен Петров и възпитаниците на Евгени Маринов доиграха мача с човек по-малко.
Продължаваме работа. Има желание и старание в децата. Ще се наблегне в следващите тренировки за отбелязване на голове, защото това се отразява зле в класирането ни – имахме чисти 4-5 положения, коментира след срещата Евгени Маринов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.