Съветник Емил Николов е председател на групата съветници от ПП – ДБ в местния парламент край Дунав, научи Актуално Свищов.

Емил Николов е съветник за втори мандат, преподавател в Академията, доцент в катедра Индустриален бизнес и предприемачество. Председател на местната структура на Политическа партия Продължаваме промяната.

Актуално Свищов припомня: На последните Местни избори 2023 ПП-ДБ край Дунав и широка коалиция издигнаха гл. ас. д-р Стефан Проданов за кандидат-кмет на община Свищов. Коалицията е втора по брой съветници в настоящия местен парламент. Общо шест партии и коалиции са представени в ОбС-Свищов, мандат 2023-2027. До този момент единствено ПП – ДБ не бяха обявили кой ще председател на групата съветници.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.