За поредна година СУ „Николай Катранов“ е представено достойно в Клуба на успелите деца на България на Фондация „Димитър Бербатов“, това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
Този път сред най-добрите в областта на науките, изкуствата и спорта за изминалата 2022 г. влиза номинацията на Елеонора Стоянова Кирилова от VI „в“ клас на свищовското училище.
Елеонора е много любознателна и участва активно в различни национални и международни конкурси.
Изминалата година беше много успешна за нея. Тя спечели Първо място в раздел „Реферати“, в своята възрастова група на ХVIII Международен ученически конкурс „Заедно в XXI век“. Завоюва Първа награда в своята възрастова група и в раздел „Мултимедийни формати“ на XVII Национален ученически конкурс „Куба – далечна и близка“ – София, юни-октомври 2022 г. Двата конкурса са включени в Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците на МОН.
Със свои презентации Елеонора спечели и две престижни Втори награди: в XXX Общонационален конкурс „Родолюбие“ – София, март-юни 2022 г. и в XII Общонационален конкурс „България и Китай – древни и уникални цивилизации“ – В. Търново, 2022 г.
Подкрепа на ученичката при подготовката на разработките за конкурсите оказват учителите Нина Божидарова и Милена Димитрова.
Може да подкрепите с аплодисменти номинациията на Елеонора Кирилова на сайта на Фондация „Димитър Бербатов“, като последвате линка:
https://dberbatov.org/nagradi/nominee/home/220371?fbclid=IwAR1KL_cGR9zYuzNV6x8F50EYxN_QKKU0vwrW6QRVKHiI5UZLHYFL44mRYlg