Полицейски служители са задържали двама души заради опит за кражба и побой, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Враца.
Около 02:00 часа вчера е бил получен сигнал от жител на Свищов за нападение. Той заявил, че на изхода на село Драшан към село Камено поле лек автомобил, в който пътувал с негов съгражданин /криминално проявени и осъждани/, бил спрян от друго превозно средство. От него слезли три неизвестни лица и нанесли удари с метални тръби по тялото на един от мъжете, след което свалили връхните му дрехи.
Полицейските служители установили, че малко преди подаване на сигнала, двамата мъже се намирали в центъра на село Драшан, където с техническо средство направили опит да източат оборотните средства от автомат за кафе. След като напуснали селото и били застигнати от автомобила с тримата мъже, които им нанесли побой.
Задържани са били двама жители на село Габаре и един жител на Бяла Слатина. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.