Катастрофа и последвало сбиване в столичния квартал „Люлин“ завършиха с двама намушкани и още един мъж в тежко състояние, пише Дир.бг.

В 20.15 ч тази вечер джип блъснал мъж на 32 г., при което той е получил сериозни наранявания на единия крак и е откаран в противошоковата зала на „Пирогов“.

По неофициална информация на bTV от джипа изскочили мъже, които извадили ножове. Последвало сбиване, при което двама души са били намушкани. Единият – 29-годишен, е с прободна рана в главата и е откаран във ВМА. Другият – 30-годишен, е прободен в гърба и в момента се намира в столичната болница „Света Анна“. Последният е без опасност за живота.

Според свидетелски разкази до сбиването се е стигнало заради засичане на два автомобила. По информация на NOVA единият от участниците в сбиването е бивш участник в конкурса Мистър София.

На мястото на инцидента са били изпратени три линейки. Полицията е задържала поне 10 души. Криминалисти все още са на мястото на сбиването.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.